+36 70 94 77 948

Nyaraljon Horvátországban!

 

Megtalálta a tökéletes úticélt!

Horvátország legszebb 4 -5 *, közvetlen tengerparti kempingjeiben nyaralhat! 

Kiváló minőségű, tágas apartman-mobilházak várják kedves vendégeinket.

Foglalja le nyaralását már 20% befizetéstől, rejtett költségek nélkül, mindezt a családbarát mobilházas üdülés szakértőjétől.

Stresszmentes pihenés, kiváló szervezés.

 …..mert mobilházban nyaralni jó!


A Waikiki nyaralásunk óta nyolc év telt el. Azóta is visszatérő vendégek vagyunk!
A Jesoloi kempingben töltött első nyaralásunk meghatározó élményvolt családunk életében!

Vakító napsütés, tomboló hőség, lágy melengető homok a lábak alatt, Olaszország, nyaralás. Kell ennél több? Minden megtalálható ami egy tökéletes utazáshoz kell. A fenyőerdők övezte Lido di Jesolo az észak-adriai tenger egyik leghíresebb fürdőközpontja mindössze pár kilométerre található Jesolótól. Európa egyik leglátogatottabb, nyüzsgő éjszakai életéről híres tengerpartja, amely színvonalas turisztikai szolgáltatásaival évről évre egyre több látogatót vonz magához. 

A pezsgő élet a szórakozni vágyóknak, és elég nyugalom azoknak akik kikapcsolódni szeretnének. Több száz szálloda, több ezer apartman valamint az olaszországi kempingek, állnak rendelkezésükre az itt megszállni vágyóknak. Legyen akár nagy nyári családi vakáció, esetleg egy rövidebb kiruccanás, mindenre akad lehetőség. Egy jó koktél az utolsó átszűrődő napsugarak fényénél a narancsos-vörös égbolt alatt, esetleg egy séta este a sötétben a tengerparton miközben a kisodródó hullámok verdesik a talpukat. Nincs felejthetetlenebb élmény egy olaszországi mobilházas nyaralásnál. 

Itt is találhat magának bárki különböző szabadidős programot mint például az Aqualandia-t, Olaszország legnagyobb aquaparkját vagy a Pista Azzurrát a több mint 50 éve működő gokartpályát vagy a minden évben megrendezett homokszobrász versenyt! Bár, aki igazi városnézésre, kulturális programokra vágyik inkább Velencei utcák nyújtanak látnivalókat, - ahová könnyedén átjuthatnak komppal! Ez az üdülőközpont tökéletes relaxációs helyet biztosít, valamint az este folyamán a főutca, amely Európa leghosszabb sétálóutcája autók elöli lezárásával egyfajta utca karnevállá alakul, tele pizzériákkal, kávézókkal, diszkókkal, sörözőkkel. Magával ragad a hangulat, tökéletes élményt nyújtva a bulizni, szórakozni vágyóknak.

Legyen egyedülálló, családos vakáció, vagy csupán egy baráti legény/leánybúcsú, tejfakasztó, az olaszországi kemping tökéletesen funkcionál bármelyik esemény célpontjául. Akár fiatal, akár idős, minden korosztály megtalálja a maga a szórakozóhelyek tömkelegében, a rengeteg stílus választékos mulatási lehetőséget biztosít minden stílus és kor kedvelőjének.A mediterrán hangulatú városka és part kirángatja még a teljes mértékben megfáradt embereket is a hétköznapok őrlő malomkerekéből, és a kemping nyaralás után újult erővel vághatunk neki életünk nehéz döntéseinek és feladatainak. 

Canal Grande

A Canal Grande Velencei érdekességek legfőbb vízi útja, amely mintegy három kilométer hosszúságával keresztülnyúlik a városon. Négy mesés szépségű hídja mellett a partján emelkedő paloták és templomok sora jelenti a város legfőbb látványosságát. Az itt található paloták legtöbbje még a Velencei Köztársaság korából maradt fenn, annak a korszaknak a gazdagságát és pompáját igyekszik bemutatni. Az itt eltöltött gondolázás csodálatos élmény, semmiképpen sem szabad kihagyni. Ha a gondolázásnál „hétköznapibb” élményre vágyunk, akkor a vízibusz jelenthet jó választást. A Canal Grande és egyben Velence legrégebbi hídja a Rialto-híd. A most látható híd a 16. század végén épült, illetve a 20. század második felében újították fel. Varázslatos látványt nyújt, mindenképpen érdemes elidőzni alatta. Azt gondolnánk, hogy Velence palotái, templomai és hídjai mind a régi kort idézik, de van egy kivétel is; a Ponte della Costituzione híd 2008-ban készült el az olasz alkotmány elfogadásának 60. éves jubileumára. A helyi lakosság rengeteg kritikával illette, ugyanis modern stílusával tagadhatatlanul elüt a megszokott városképtől. 

Velencei látnivalók

Velence egyike a világ legismertebb és legkedveltebb turista célállomásainak. A város összesen mintegy 118 szigetre épült, amelyeket csatornák és hidak formálnak szerves egésszé. Velence egyszerűen csodálatos, maga a romantika városa. Nem csak a vízi utai, hanem a lenyűgöző építészete is különlegessé teszi. Mindazonáltal a város képe alig változott az utóbbi évszázadok során. Aki ide látogat, valódi időutazáson vesz részt. Megcsodálhatja a történelmi és építészeti értékeket és magába szívhatja a régmúlt idők kultúráját. Aki Velencébe szeretne látogatni, tegye tavasszal vagy ősszel! A nagy hőség miatt a nyári hónapok nem ideálisak az itteni élmények átélésére, ráadásul abban az időszakban a város csordultig telik turistával. Persze a nyári látogatásnak is megvan a maga előnye; akkor tartják a méltán híres Velencei Karnevált. A tavaszi és őszi hónapokban viszont kényelmesen járhatjuk be a várost, tekinthetjük meg a nevezetességeit és nagy valószínűséggel könnyebben találunk megfelelő szállást is. 

A velencei Szent Márk tér

A velencei Szent Márk tér egyike a világ leghíresebb és legszebb tereinek. Turisták százezrei látogatják meg évente. Különlegessége egyben Velence különlegessége is; a vízi utaknak köszönhetően Velence nem a megszokott motoros járművek zaját árasztja. Itt az emberi beszéd hangja a hangsúlyos, ez pedig egészen szokatlan hangulatot kölcsönöz a térnek. A téren helyezkedik el a Szent Márk székesegyház, amelynek építése 1063-ban kezdődött, felszentelésére pedig 1094-ben került sor. A székesegyházzal szemben a harangtorony tekinthető meg. A tér igazi különlegességei a 16. századból származó zászlótartó rudak. A Szent Márk téren tekinthető meg a Doge-palota is, amely a dózse székhelye volt, ma pedig múzeumként működik. A jelenlegi palota a 14. század második felében, illetve a 15. század első évtizedeiben épült. Világos ragyogásával lenyűgöző látványt nyújt; a gótikus építészet egyik leggyönyörűbb építészeti emléke. 

Mobilház nyaralás

A mobilház nyaralás a kempingezés királykategóriája; igazi kényelemben tölthetjük az éjszakáinkat, miközben természetes környezetben maradunk. A mobilház nyaralás apartmannal egyező színvonalú, szinte mindenki számára ajánlható: remek választás az idősebb turisták számára is, akik jó levegőre és egy kis nyugalomra vágynak, de jó választás azoknak a fiataloknak is, akik nem szeretnék vállalni a sátorozás kalandos kényelmetlenségét. A mobilház igények szerint választható. Gyakorlatilag mindennemű ház megtalálható a kempingek kínálatában, legyen szó kisebb számú férőhelyről, kiságyas szállóról vagy akár nagyobb baráti társaság befogadására alkalmas házról. Némely kempingek és mobilházak egészen közel helyezkednek el a parthoz, más házakat inkább a csendes környezetben állították fel. Némely házak rendelkeznek terasszal, némelyek nem. A minőségi szolgáltatást nyújtó kempingek esetében légkondicionáló működik. Mindenki könnyűszerrel megtalálhatja a maga igényeinek megfelelő mobil házat, csupán az aktuális ajánlatok között kell kutatnia.

Jesolo
Jesolo a velencei tengerpart egyik legnépszerűbb és legmodernebb állomása. Főként a fiatalok látogatják előszeretettel Jasolo üdülőhelyet; a modern épületek, a felhőkarcolók, a kereskedelmi és vendéglátó létesítmények összessége főként azok számára teszi vonzóvá a várost, akik a pörgős nyaralóhelyeket keresik. A nyári éjszakák különös hangulatban telnek Jesolo városában, ráadásul hétvégenként a környező települések és városok fiataljai is ellátogatnak ide, hogy részt vegyenek az itt zajló pezsgő éjszakai életben. Jesolo városa mindent megad, amire egy turistának szüksége lehet; csodálatos tengerpartot, rendezett strandokat, igényes vendéglátóhelyeket, sokszínű éjszakai szórakozási életet, sportolási lehetőségeket... És természetesen nem létezhet modern olasz város igazi olasz éttermek nélkül. Az idelátogató turista kiélvezheti az olasz konyha legnagyobb klasszikusait, végigkóstolhatja a legismertebb és kevésbé ismert ételeket, valamint megkóstolhatja a napos Olaszország legfinomabb borait. 

Olaszország nyaralás
Olaszország nyaralás céljából az egyik legkedveltebb úti célunk lehet, mivel az északi tartományok relatív közel helyezkednek el Magyarországhoz, illetve kényelmesen megközelíthetőek. Az északi területek között kiemelkedő népszerűségnek örvend Velence, illetve számos kisebb üdülőfalu. Velence a kultúra érintését tartogatja az idelátogató turisták számára. Az Adria közeli üdülőtelepei pedig elvarázsolják a vendégeket; lassan mélyülő homokos stranddal, kiépített és gondosan rendezett infrastruktúrával, tisztasággal és sportolási lehetőségekkel várják a vendégeket. Az olaszországi nyaralásokat mindemellett a pezsgő éjszakai élet jellemzi, ezért azt szokták mondani, hogy Olaszországot minden fiatalnak „ki kell próbálnia” legalább egyszer, mielőtt teljesen benőne a feje lágya. Ráadásul érdemes fejben tartani, hogy nem csak a tengerparti üdülővárosokat érdemes látogatni, hanem a műemlékekben gazdag középkori városokat is. Ezekben a városokban sok évszázad történelme köszön vissza, kár lenne kihagynunk az élményt. 

A velencei Szent Márk tér
A velencei Szent Márk tér egyike a világ leghíresebb és legszebb tereinek. Turisták százezrei látogatják meg évente. Különlegessége egyben Velence különlegessége is; a vízi utaknak köszönhetően Velence nem a megszokott motoros járművek zaját árasztja. Itt az emberi beszéd hangja a hangsúlyos, ez pedig egészen szokatlan hangulatot kölcsönöz a térnek. A téren helyezkedik el a Szent Márk székesegyház, amelynek építése 1063-ban kezdődött, felszentelésére pedig 1094-ben került sor. A székesegyházzal szemben a harangtorony tekinthető meg. A tér igazi különlegességei a 16. századból származó zászlótartó rudak. A Szent Márk téren tekinthető meg a Doge-palota is, amely a dózse székhelye volt, ma pedig múzeumként működik. A jelenlegi palota a 14. század második felében, illetve a 15. század első évtizedeiben épült. Világos ragyogásával lenyűgöző látványt nyújt a velencei Szent Márk tér; a gótikus építészet egyik leggyönyörűbb építészeti emléke.

Olaszország? Irány a kemping! Nyaraljunk Mobilházban!
Sokan már most tervezgetjük a jövő évi nyaralást, jól esik a hideg téli estéken egy-egy pohár forralt bor társaságában a tengerparti képeket nézegetni. Nagyon sok család tervezi a nyaralás idejét Júniusra,  Júliusra, vagy Augusztusra, és nagyon sok esetben a cél Olaszország!  Olaszország a maga mediterrán szépségével és csábító tengerpartjaival lopja be magát a nyaralók szívébe, aki egyszer felkeresi a tengerparti nyaralóhelyeket, évről évre vissza fog térni. Sokan szállnak meg kényelmes , apartmanokban, hotelekben, mobilházakban a kisgyermekes családok pedig előszeretettel választanak kempingeket, apartmanokat szállásként, hisz ott főzni is tudnak a gyerekeknek, nem okoz problémát egy-egy étel megmelegítése, elkészítése. Az igazi tengerszerelmesek azonban a kemping szálláshelyeire esküsznek, és nem is lenne igazi a nyaralás számukra, ha nem a homokos tengerpart közvetlen közelében szállnának meg akár, lakókocsiban, vagy mobilházakban. Ez utóbbi kettő már-már olyan körülményeket biztosít, mint egy szálloda: légkondicionáló berendezés, felszerelt konyha, és fürdőszoba is  található benne, hogy a vendégek pihenése minél kényelmesebb és zavartalanabb lehessen.

A mobilházas nyaralás lett az utóbbi évek legfelkapottabb és legkeresettebb szálláshelye a kempingezők körében. A közvetlen tengerparti kempingekbe telepített mobilházak mindennel felszereltek és egy apartman színvonalával megegyeznek.

Ugrás a lap tetejére