+36 70 94 77 948

Miért éppen mobilház?

▶️Szereti a természetet? Jó lenne kötetlen szabadidővel rendelkezni a pihenés alatt?

Nincs kedve alkalmazkodni a szállodák étkezési rendjéhez? Kedvező áron szeretne nyaralni színvonalas, minden igényt kielégítő 4 és 5 csillagos tengerparti kempingekben, melyek csupán pár perc sétára található a gyönyörű homokos tengerparttól?

Ha a fenti kérdésekre „IGEN” a válasz, akkor jó helyen jár és a mobilházas  nyaralást Önnek találták ki!

Klímatizált Mobilházak bérlése Olaszországban és Horvátországban

 

 

Miért is?  Mert sokkal jobb, mint sátrazni!   Folytassuk még…?!
Tulajdonképpen olyan ez, mintha egy minde kényelmi extrával felszerelt, saját különálló kis nyaralója-apartmanja lenne, igen-igen közel a tengerparthoz.

Saját kis ház, amelyben a legforróbb nyáron is kellemes a klíma! Ismerőseivel, barátaival nyaralna, de azért mégsem laknának szívesen egy helyen?

Béreljenek kettő vagy akár több mobilházat! Nappal közös programok a kempingben és a környékén, éjjel pedig nyugodt, zavartalan pihenés! Autójukkal közvetlenül a mobilház mellett parkolhatnak és a strandolás után ugyanúgy meg lehet főzni a vasárnapi ebédet, mint otthon…

egyszóval: a mobilház-apartman a jelen és a jövő lehető legpraktikusabb, legkényelmesebb, legotthonosabb és legelérhetőbb nyaralási formája!

Miért minket válasszon?

- Mert,

a mobilházas nyaraltatás területén szerzett több éves tapasztalattal rendelkezünk és kimondottan erre a nyaralási formára specializálodtunk. Nálunk csak a legjobb  minőségű kempingeket és mobilházakat találják.

Munkánkat a minőség, biztonság, garancia és maximális szakértelem jellemzi. Németországi partnercégünkel közösen folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindig a legkíválóbb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Turnusaink díjszabását úgy próbáltuk kialakítani, hogy Önök a legkedvezőbb árakon jussanak hozzá álmaik tengerparti nyaralásához.

- Mert,

Az elmúlt tíz évben mi is olaszországi és horvátországi kempingekben nyaraltunk, személyes tapasztalataink birtokában speciális ajánlatokat és tanácsokat tudunk adni minden vendégünk részére, hogy nyaralásuk tökéletes és felejthetetlen legyen.

Olaszország és Horvátország legszínvonalasabb minden igényt kielégítő közvetlen tengerparti kempingjében szállásoljuk el Önöket.

Kiválóan felszerelt, tágas, klimatizált  mobilházainkban, amelyektől csupán egy könnyű sétára található a kemping gyönyörű homokos tengerpartja.

-Mert,

a nyaralóházainknál megbízott munkatársak várják Önöket és minden segítséget, információt megadnak, hogy pihenésük nagyszerű és felejthetetlen legyen.

Stresszmentes pihenés, kiváló szervezés.

 

Ronyecz Edina, Szőllősi István, Szőllősi Csanád

A családbarát mobilházas nyaralás szakértői.

A hónap ajánlata. Ne hagyja ki!

Olaszországi kempingek

Foglaljon most szuper árakon!

Van az utazás... Izgatottan készülsz rá, tervezel, szervezel és ahogy közeleg az idő, egyre kevesebbet alszol. Aztán elérkezik a nagy nap. Vágyaid teljesülésének napja. A nagy utazás. Egy számodra hívogató tájra. Izgatottan fedezed fel, teszed magadévá. És egy életre megőrzöd magadban.

Csitáry-Hock Tamás

Tökéletes szolgáltatás kiváló árakon.

 

 

 

 

Foglaljon most
+36 70 947 7948
A Waikiki nyaralásunk óta nyolc év telt el. Azóta is visszatérő vendégek vagyunk!
A Jesoloi kempingben töltött első nyaralásunk meghatározó élményvolt családunk életében!
Ugrás a lap tetejére