+36 70 94 77 948

Miért Mi?

 

✔️ Kizárólag Exkluzív Tengerparti Kempingekkel Foglalkozunk!

✔️ Vendégeink 90% Visszatér Hozzánk!

✔️ Egy Német Utazási Iroda Biztonsága, Precizitása, Megbízhatósága.

 

 

Tartozzon a Kempingezők Elit Klubjába !

 

Miért épp Mobilház?

 

Szereti a természet közelségét? Jó lenne kötetlen szabadidővel rendelkezni a pihenés alatt?

Tulajdonképpen olyan ez, mintha egy minden kényelmi extrával felszerelt, saját különálló kis nyaralója, apartmanja lenne, igen-igen közel a tengerparthoz.

Saját ház, amelyben a legforróbb nyáron is kellemes a klíma! Ismerőseivel, barátaival nyaralna, de azért mégsem laknának szívesen egy helyen, béreljen kettő vagy akár több mobilházat.

A mobilházas nyaralás lett az utóbbi évek legfelkapottabb és legkeresettebb szálláshelye.

A mobilház-apartman a jelen és a jövő lehető legpraktikusabb, legkényelmesebb, legotthonosabb és legelérhetőbb nyaralási formája!

Miért minket válasszon?

- Mert,

a mobilházas nyaraltatás területén szerzett több éves tapasztalattal rendelkezünk és kimondottan erre a nyaralási formára specializálodtunk.

Nálunk csak a legjobb  minőségű kempingeket és mobilházakat találják.

Munkánkat a minőség, biztonság, garancia és maximális szakértelem jellemzi.

Németországi partnercégünkel közösen folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindig a legkíválóbb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Turnusaink díjszabását úgy próbáltuk kialakítani, hogy Önök a legkedvezőbb árakon jussanak hozzá álmaik tengerparti nyaralásához.

- Mert,

Az elmúlt tíz évben mi is olaszországi és horvátországi kempingekben nyaraltunk,

személyes tapasztalataink birtokában speciális ajánlatokat és tanácsokat tudunk adni minden vendégünk részére, hogy nyaralásuk tökéletes és felejthetetlen legyen.

Olaszország és Horvátország legszínvonalasabb minden igényt kielégítő közvetlen tengerparti kempingjében szállásoljuk el Önöket.

Kiválóan felszerelt, tágas, klimatizált  mobilházainkban, amelyektől csupán egy könnyű sétára található a kemping gyönyörű homokos tengerpartja.

-Mert,

a nyaralóházainknál megbízott munkatársak várják Önöket és minden segítséget, információt megadnak, hogy pihenésük nagyszerű és felejthetetlen legyen.

Stresszmentes pihenés, kiváló szervezés.

 

Ronyecz Edina, Szőllősi István, Szőllősi Csanád

A családbarát mobilházas nyaralás szakértői.

 

Az internetes oldal tartalma jogilag védett. Az információk és adatok másolása, sokszorosítása legfőképpen szövegek, szövegrészek vagy képek felhasználásá a szolgáltató előzetes beleegyezése nélkül TILOS!
A weboldal tartalmának tulajdonosa: www. olaszkempinglap.hu  -  Plava Adria S.R.O - Vision and Mission Consulting - Udine -  Italy

 

 

A hónap ajánlata. Ne hagyja ki!

Foglaljon most szuper árakon!

Van az utazás... Izgatottan készülsz rá, tervezel, szervezel és ahogy közeleg az idő, egyre kevesebbet alszol. Aztán elérkezik a nagy nap.

Vágyaid teljesülésének napja. A nagy utazás. Egy számodra hívogató tájra. Izgatottan fedezed fel, teszed magadévá. És egy életre megőrzöd magadban.

Csitáry-Hock Tamás

Tökéletes szolgáltatás kiváló árakon.

 

Foglaljon most
+36 70 947 7948
A Waikiki nyaralásunk óta nyolc év telt el. Azóta is visszatérő vendégek vagyunk!
A Jesoloi kempingben töltött első nyaralásunk meghatározó élményvolt családunk életében!
Ugrás a lap tetejére